Kinderweekend

Zit jij (of een van je kinderen) in groep 4, 5, 6, 7 of 8?   JA?

        Lees dit dan goed!

Wij gaan ieder jaar in maart en september met een grote groep kinderen op kinderweekend. Van vrijdagavond tot zondagmiddag organiseren wij, JP CAP, een kamp voor kinderen uit (de leeftijd van) groep 4, 5, 6, 7 en 8!!!  Super gezellig!

Op vrijdag beginnen we met uitpakken en een lachwekkend kennismakingsspel.
’s Avonds spelen we nog een avondspel. Samen sluiten we de dag af en proberen we wat slaap te krijgen zodat we op zaterdag ook weer vol er tegenaan kunnen.

Zaterdagochtend werken we op een serieuze en creatieve manier aan het thema ‘de wereld en ik’.  Na de lunch gaan we het bos in en spelen we bosspellen totdat we echt niet meer kunnen. Na wat vrije tijd en het avondeten zijn we meestal weer genoeg opgeladen om ’s avonds weer spellen te spelen. Soms binnen, soms buiten. We eindigen met muziek en sluiten vervolgens de dag weer samen af.

Zondagmiddag zul je moe zijn, maar terugkijken op een super gezellig, actief weekend waarin je weer veel hebt meegemaakt, nieuwe vrienden hebt leren kennen en veel lol hebt gehad.

Zou jij met ons mee willen op zo’n super leuk weekend? Hou dan deze site in de gaten, kijk op onze facebookpagina. Of stuur een mailtje naar jpcapborn@gmail.com en ontvang de uitnodigingen.