img-20161121-wa0047

CAP weekend Ransdaal

CAP weekend 4-5-6 november 2016

 

Op vrijdag 4 november gingen we gepakt en gezakt om 18.30 uur richting het Auwershoes in Ransdaal. Eenmaal aangekomen in Ransdaal stond er heerlijke Limburgse vlaai klaar, dat is nog eens een ontvangst in een kampgebouw.

Het weekend werd gestart met een kennismakingsronde zodat iedereen elkaar beter leert kennen.  Na de ronde werd de vlaai genuttigd en een quizavond gestart. Hier werd een nek aan nek race gevoerd voor de overwinning. Het was heel gezellig!

 

’s Ochtends op zaterdag werden we op zachtaardige wijze gewekt onder het genot van een liedje van K3. Toen alle slaperige gezicht uit bed waren en het ontbijt achter de kiezen hadden, was het tijd voor de afwas. Dit was nu wel een feest met een vaatwasser in de keuken.

Na het doen van deze klus was het tijd voor het serieusgedeelte met het thema: “niet perfect maar uniek” . Hier werden met groepjes gekeken naar een aantal stellingen die werden besproken. 

Toen was het tijd voor de lunch waar het middagprogramma bekend gemaakt werd. Het middagprogramma bestond uit klimmen in een klimhal en een circuit door een nauw gangenstelsel in een “spelio”. Dit was grensverleggend voor veel personen. Nadat iedereen in den donker door het gangenstelsel gekropen was en grote hoogtes had bereikt in de klimhal ginngen we weer richting Ransdaal.

Eenmaal in Ransdaal aangekomen was er vrije tijd waarin ook de heerlijke goulash klaar gemaakt werd voor het avondeten.

’s Avonds was het tijd voor cluedo hier moest de dader, het moordwapen en de plaats ontrafeld worden van de moord op een trouwer CAPPER.

Na cluedo was het tijd voor een gezellige avond met een hoop lachende mensen.

 

Na een goede nachtrust en een lieftallige wekservice was het tijd voor het ontbijt en de start van de laatste dag van het weekend. Om het weekend af te sluiten was er een viering rond het thema: “niet perfect maar uniek”. Na de viering was het weer tijd voor het opruimen en schoonmaken van het kampgebouw. Dit is altijd een groot feest voor iedereen. Eenmaal alle spullen ingeladen en de reis naar Born weer overleefd te hebben, was iedereen moe en voldaan.

 

Dit was het weer voor deze keer. Tot het volgende weekend!!!!

Voor meer foto’s zie onze Facebook pagina!img-20161121-wa0020 img-20161121-wa0048 img-20161121-wa0049

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *