Coronavirus update juli

Beste mensen,

Na een aantal maanden een bericht vanuit het Caphuis, aan de Bronstraat in Born. In tegenstelling tot anders is het alweer een tijd geleden dat wij jullie uitnodigden en informeerden over al onze activiteiten. Sinds de uitbraak van corona is ook bij ons alles anders, net zoals overal.

Wat wel weer kan, is dat we op vrijdagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur bruikbare kleding, schoenen, beddengoed, handdoeken e.d. kunnen aannemen. Boeken graag in overleg.

Helaas nog geen rommelmarktspullen, onze opslag is vol. We hopen dat het wordt toegestaan  dat we in het weekend van 12/13 september een rommelmarkt kunnen houden, aangepast aan de maatregelen. Zodra we hier meer over weten, zullen we dit communiceren.

Wat onze overige activiteiten betreft met de jeugd, zijn wij ons aan het beraden hoe we hier invulling aan kunnen geven. Wat het kienen betreft hebben wij nog geen vooruitzichten.

Van harte wensen we iedereen veel kracht, creativiteit, goeds en gezondheid toe, met mooie zonnige momenten, in letterlijke en figuurlijke betekenis, passend bij de huidige omstandigheden.

Heel graag tot ziens en wederhoren, een hartelijk groet, vanuit Stichting Cap. Voor meer info, Fransien 06-13551984.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *