IMG_5558

Rommelmarkt op zondag 18 september in Born

Bij deze nodigen wij iedereen uit om op zondag 18 september tussen 9.30 en 15.30 uur onze gezellige rommelmarkt te bezoeken. Deze wordt gehouden in de tuin van ’t CAPhuis, Bronstraat 2 (straat achter de kerk) in Born.

De rommelmarkt wordt georganiseerd door de Stichting JP CAP. Als Cappers houden wij ons bezig met het organiseren van activiteiten voor kinderen en jongeren. Onlangs zijn wij een week op kamp geweest, met ongeveer 50 mensen. Kinderen en jongeren die onze activiteiten wegens hun gezinssituatie niet kunnen betalen, zijn even goed welkom. Door middel van het organiseren van rommelmarkten en inzameling van bruikbare kleding proberen wij onze kas te spekken.

Daarnaast zetten wij ons actief in om de werkzaamheden van de zusters van de Goddelijke Voorzienigheid in Congo financieel te ondersteunen, denk hierbij aan projecten voor onderwijs en gezondheidszorg. De opbrengst is voor de activiteiten van JP CAP en de projecten in Congo.

Op de rommelmarkt van zondag 18 september is de toegang gratis. U vindt er voor een prikje, alles wat er op een rommelmarkt zoal te vinden is, kleding, schoenen, huisraad, boeken, snuisterijen en vele andere bruikbare spullen.

Tegenover ’t Caphuis ligt Hospice Bronnerhof en ook daar staan mensen klaar om u te ontmoeten, zodat u kennis kunt maken met de werkzaamheden van het hospice.

Vriendelijke groet en hopelijk tot ziens op de rommelmarkt in Born!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *