Vertrouwenspersoon

Hallo, ik ben Carla Asselman.

Ik ben gevraagd om vertrouwenspersoon te worden bij het CAP. Dit doe ik met veel plezier in onze mooie organisatie.

Wat doe ik als vertrouwenspersoon?

Als je te maken hebt met ongewenst gedrag binnen het CAP, kun je bij mij terecht. Ik help je door:

  • Eerst naar je verhaal te luisteren.
  • Je te adviseren over mogelijke oplossingen.
  • Samen te kijken naar een informele oplossing.
  • Je te begeleiden tijdens het proces, wat vaak emotioneel kan zijn.
  • Nazorg en opvang te bieden.

Wanneer kun je bij mij terecht?

Als je iets hebt meegemaakt dat niet fijn of veilig voelde, zoals agressie, geweld, discriminatie, pesten of intimidatie, seksueel of niet, of als je gewoon behoefte hebt aan iemand die luistert.

Mijn ervaring

Ik werk al meer dan 25 jaar in de zorg en heb verschillende functies vervuld. Ik ben lang de vaste begeleider van veel cliënten geweest, wat betekent dat ik alles voor hen regelde en een vertrouwensband met hen opbouwde. Ook ben ik bijna 20 jaar lid van de ondernemingsraad, waar ik medeverantwoordelijk ben voor het beleid dat de medewerkers aangaat. Vertrouwen binnen de organisatie is erg belangrijk, en ik ben gewend om open en toegankelijk te zijn.

Persoonlijk

Het welzijn van mensen vind ik erg belangrijk en ik zet me hier graag voor in. In mijn privéleven zorg ik voor de mensen en dieren die mij lief zijn. Ik ben getrouwd met Sus Swennen en samen hebben we een samengesteld gezin van 8 kinderen die allemaal een carrière in de zorg hebben. We hebben ook 5 kleinkinderen. Met onze honden Simba en Frodo gaan we vaak met de camper op pad, soms samen met onze kleinkinderen.

Contact

Heb je een luisterend oor nodig of wil je hulp? Je kunt me bellen op 06-50694856. Appen of een e-mail sturen naar assel293@gmail.com kan ook. Ik ben altijd bereikbaar en reageer zo snel mogelijk.

Lieve groet,

Carla